Larm från BirdAlarm
2021-01-23 Tallsparv - Smedstad
2021-01-23 Sibirisk knölsvärta - Båstad station
2021-01-23 Varfågel - Østrup
2021-01-23 Ägretthäger - Skede Kyrka
2021-01-23 Praktejder - Hundested

Hjälp

Här finner du information om du behöver hjälp med hur du använder hemsidan.

Det viktigaste är att du får koll på din inloggning. Om du inte har en korrekt angiven mailadress hos oss kommer det inte att fungera. Har du provat lösenordsåterställning och inte fått ett mail inom någon minut (glöm inte att kontrollera din skräppost), så har du troligen fel e-postadress angiven. Då måste du kontakta Club300 för att ange eller ändra mailadress. För mer information, se filmen om inloggning med länk nedan, samt läs gärna kryssinstruktionsdokumentet på sidan kryssinstruktioner, där finns mer information om inloggning och användarnamn. 

Genom att logga in når du din nya profil. Tänk på att det är du som användare som är ansvarig för att ha din information uppdaterad när det gäller såväl e-postadress som postadress och telefonnummer. På den publika profilen, som andra användare kan se, så visas inte telefonnummer, postadress och e-postadress. Dessa ser du bara på din egen profil när du är inloggad. 

För att underlätta användandet av hemsidan har vi skapat en filmserie

Du hittar den på vår youtube-kanal, serien heter Nya hemsidan

Här är direktlänkar till alla filmerna om nya hemsidan: 

Är du intresserad av hur du använder kryssavdelningen, så finns det en speciell sida för det i kryssavdelningen. Sidan heter Kryssinstruktioner.

Behöver du komma i kontakt med Club300 angående något speciellt ärende, gör det via sidan kontakt här på hemsidan. 

Vi finns också på Facebook. Du kan skicka meddelanden till oss via vår Facebooksida Du kan också besöka vår Facebookgrupp, där diskussioner om diverse ämnen, såsom hemsidan, förekommer. Där kan du delta i diskussioner och få hjälp. 

Har du input gällande fel eller frågor hemsidans funktionalitet så kontakta oss på sekreterare@club300.se. Om du behöver hjälp att använda hemsidan, se till att första ha sett igenom våra instruktionsvideos och läst dokumenten som finns. Vi hoppas på förståelse för att vi inte kan ge personlig service till över 3.000 medlemmar utan att dessa först försökt själva. Saknar du någon information som vi enkelt kan komplettera med så är det mycket tacksamt att du informerar oss.  

STATUS på hemsidan

Just nu har vi inga kända fel på hemsidan. Skulle du hitta något du inte tycker fungerar tillfredsställande, så kontakta oss så får vi titta på det.