Galleriet | Reserapporter | Kryssavdelningen | Press | Birdprotection | Bird Alarm (BA) | Svenska fågellistan

Nyhetsarkivet

Här finner du de artiklar som har publicerats på club300.se. Välj nedan vilken kategori du är intresserad av och artiklarna listas sedan efter publiceringsdatum med den senaste först.

Välj kategori:Publiceringsdatum: 2008-03-25

Träffa andra fågelnördar över ett glas öl

2008-03-18 Webbredaktionen


Det drar ihop sig till årsmöteshelg. Knappa två veckor kvar och nu vet vi äntligen vart vi drar efter programmet på Naturhistoriska museet! C3-medlemmen Lasse Arvidsson driver sedan flera år Café Hängmattan i Majorna (kan det bli mer Jôttebosskt?) och har dukat upp en smaskig buffé lagom till kvällningen...

För hundra kronor får vi dessutom ett glas vin eller ett glas öl. Diverse dryckjom kommer självfallet att finna till försäljning under kvällen.

Café Hängmattan finns på bekvämt kolymasnäppsavstånd från museet, det vill säga det tar cirka tio-tolv minuter att springa dit.

 

 

Med start kl 14:00
Hela programmet startar som vi tidigare har informerats om lördagen 29 mars klockan 14:00.

Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar öppnas samlingarna för klubbens medlemmar och Leif Lithander från museet berättar. Vi kan locka med den malmska valen, som inte har ett dugg att göra med en viss skådande släkt i Skåne och landets första ökenlöpare, tagen av daga på Rörö samma år som unionsupplösningen 1905.

Vi kommer även att få lyssna till LG Lundquists sonora stämma då han visar bilder från sina erövringar på Utlängan.

Kallelse till årsmötet finns här.

Webbredaktionen      


Café Hängmattan är enkelt att hitta till.© Club300 | Om cookies Till toppen av sidan
CLUB300
Zeiss Naturbokhandeln ITAB Välkommen till Getterön!