Galleriet | Reserapporter | Kryssavdelningen | Press | Birdprotection | Bird Alarm (BA) | Svenska fågellistan

Nyhetsarkivet

Här finner du de artiklar som har publicerats på club300.se. Välj nedan vilken kategori du är intresserad av och artiklarna listas sedan efter publiceringsdatum med den senaste först.

Välj kategori:Publiceringsdatum: 2018-04-25

Välkomna till vårsatsningen på Öland!

2018-04-25 WebbredaktionenVarmt välkomna till årets upplaga av tälthelgen - mässhelgen som löper över Kristi Himmelfärd. I år infaller detta vecka 19 vilket innebär fredag-lördag, 11-12 maj med öppettiderna 8-13. Platsen är den sedvanliga i och vid fågelmuseet/blå museet, Ottenby. På mässan finns som vanligt en rad utställare - däribland föreningen som i vår rear ut stora delar av sortimentet! Vi upprepar succén med skådarloppis och håller även after birding och skådarpub!

After birding - ERSATT AV: Beach birding nere vid Segerstads fyr från 18:30! Väl mött där!
På kvällen torsdag 10 maj samlas vi för after birding - från 18:30 på Kvarnkrogen, Grönhögen. Alla som har lust att ses, snackas, äta en bit mat och dricka gott tillsammans. Club300 bokar inte upp bord på restaurangen utan det är drop-in då många vill skåda så länge som möjligt, och vem vem - kanske dyker det upp en stänkare redan under torsdagen?

Skådarmässa
Under fredag och lördag 11-12 maj mellan klockan 8-13 arrangerar föreningen som vanligt skådarmässa i Blå muséet, Ottenby. Som vanligt har vi en rad intressanta utställare med oss - Zeiss, Nikon, Focus Nordic, Tura Scandinavia, Nordik Distribution, Scandinavian Photo, Swarovski, Olympus och SongBird. Under hela skådarmässan kommer André Julinder från Kowa vara på plats och visa videofilmning genom tubkikare live.Skådarloppis
Som de senaste åren upprepar vi också konceptet skådarloppis där alla medlemmar är varmt välkomna att lämna in prylar med anknytning till skådning som sedan föreningen sedan ansvarar för att sälja! Föreningen tar sedan en procent på det som säljs. Vi kan redan nu avslöja att självaste Lars Svensson kommer till Öland för att i loppisen sälja en del av sin stora boksamling - där alla unga skådare under 25 år gratis får ta böcker medan övriga kan köpa till ett riktigt bra pris! Lovvärt initiativ som föreningen förstås uppmuntrar starkt! Utöver loppisen kommer föreningen som vanligt finnas på plats och sälja sina profilprodukter - men i vår kommer vi rea ut det lager som finns, bra reducerade priser kan utlovas!
Skådarpub
Under fredagskvällen samlas vi för traditionell skådarpub. Fredag 11 maj klockan 19:00 och framåt på Ås vandrarhem är det som gäller! 


Väl mött på Öland vecka 19!

 © Club300 | Om cookies Till toppen av sidan
CLUB300
Zeiss Naturbokhandeln ITAB Välkommen till Getterön!